Bidragsytere i foreldrelandsbyen

Endel av vårt formål er å spre oppdatert kunnskap og sette søkelys på temaer som trenger mer oppmerksomhet i samfunnet. Vi håper å kunne skape et mangfoldig nettverk av ulik fagkunnskap, erfaring og innsikt. Med på laget har vi blant annet psykologer, foreldreveiledere, jordmor, pedagoger, doulaer, barseldoulaer, par og familieterapeuter, sexologer, ammeveileder og bæreveiledere. Våre bidragsytere deler av sin tid til dere via aktuelle kurs og foredrag og innlegg i Foreldremagasinet.

Aksel Inge Sinding
sinding@ipr.no

Om meg

Aksel Inge Sinding er psykolog ved Institutt for psykologisk rådgivning og Norsk institutt for emosjonsfokusert terapi. Han er spesialisert i emosjonsfokusert terapi og emosjonsfokusert foreldreveiledning, og har skrevet flere artikler og bøker om temaet følelser
Vise mer

Anders Solfjeld Gjerdseth - Pharus
anders@pharus.as

Om meg

Anders er par- og familieterapeut, jobber til daglig ved Alternativ til Vold i Stavanger, og driver i tillegg samtalesenteret Pharus- med tilbud om terapi og veiledning. Anders har over 20 års erfaring med arbeid med mennesker i ulike sektorer og i alle aldre, og holder kurs og foredrag i tillegg til klinisk arbeid.
Vise mer

Anne Hilde Vassbø Hagen
hagen@ipr.no

Om meg

Anne Hilde er psykolog og daglig leder for Institutt for psykologisk rådgivning i Bergen. Hun er også forfatter av boken «Sinte barn og sinte voksne»
Vise mer

Anne Kristine Bergem
anne.kristine@parorendesenteret.no

Om meg

Anne Kristine Bergem er lege og spesialist i psykiatri. Hun er gruppeterapeut og har en mastergrad i ledelse. Hun har arbeidet mange år som kliniker og fagleder, og har hatt engasjementer i Rådet for psykisk helse og i BarnsBeste – nasjonalt kompetansesenter for barn som pårørende. Hun har i dag sin hovedstilling ved Pårørendesenteret og kombinerer arbeidet med bistillinger ved paramedisinutdanningen på OsloMet og jobben som spesialrådgiver i Norsk psykiatrisk forening. Hun har styreverv i Nordisk Marcé, Home Start familiekontakten Asker, Stiftelsen Psykiatrisk Opplysning og Modum Bad. Hun har skrevet flere bokkapitler og bøker, blant annet to fagbøker og tre fagbarnebøker om barn som pårørende.
Vise mer

Anne Marie Mork - Ungdomsmentor
post@ungdomsmentor.no

Om meg

Ungdomsmentor Anne Marie Mork er utdannet cand. Mag, og har en coachutdanning i tillegg. Hun har 25 års erfaring med motivasjons- og endringsarbeid med barn og ungdom gjennom å ha jobbet som miljøterapeut på barneverninstitusjoner, lærer, utekontakt og de siste 5 årene i sitt eget firma, Ungdomsmentor
Vise mer

Camilla J.J. Sørensen, Kjærlighetsterapeuten AS
info@kjaerlighetsterapeuten.com

Om meg

Camilla J.J. Sørensen driver Kjærlighetsterapeuten AS. Hun er utdannet leder, parterapeut, jobber som sexliv-veileder og brenner for foreldreliv. Via BUFDIR er hun sertifisert kursleder for gravide og førstegangsforeldre og nylig ble hun medstifter i NYT- stiftelse for positiv seksualitet og seksuell nytelse i Norge. Hun er engasjert i familie og seksualpolitikk og er jevnlig synlig i mediebildet som ekspert i artikler innen sex- og samliv for VG, Side2.no, TV2 og Dagbladet. I 2022 er hun ferdig sertifisert sexolog april 2022.
Vise mer